Ефизиа Стилиа

Препоръчайте този сайт

Моля попълнете формата, ако желаете да препоръчате този сайт на свой познат.

...

Вашето име - Вашият e-mail

Препоръчайте на - е-mail

Една от основните дейности на Стилиа е предоставянето на услуги в областта на недвижимите имоти на клиентите си. Последните са обикновено публични или частни организации, които се нуждаят от ефикасно управление на недвижима собственост и търсят инвеститори или купувачи за техния имот.
Стилиа се занимава с подбирането и предоставянето на най-подходящите имоти в съотвествие с потребностите на чуждестранните инвеститори.

Целите на направлението са да свърже и подбере правилните партньори измежду своите четири основни групи клиенти: общини, чужди инвеститори, български предприемачи, и агенции за недвижими имоти, и така да осигури осъществяването на специфичните цели на всеки един от тях.

Офиси и складови помещения » Бизнес Център АВКО

Бизнес център АВКО Бизнес център АВКО предоставя на своите гости богати възможности за делови срещи и бизнес съвещания в заседателната и конферентната си зали. Предлагат се следните услуги: хотел, ресторант, Spa център, гимнастически салон и плувен басейн, конферентни зали, кетъринг, банкови услуги, лоби бар... повече

Индустриална собственост » Имоти за продажба и наем

Недвижими имоти за продажба и наем Собственост в гр.Севлиево:
Предприятие за изолации в Севлиево, до Видима Идеал - обща площ 45 000 кв.м., складови и производствени помещения - 8 800 кв.м.
Собственост в гр. Цар Калоян: Фабрика за терморегулатори в гр.Цар Калоян...
Собственост в гр. Вятово... повече

Жилищна собственост » Сателитно селище Света Ана

Жилищна собственост - Проект селище Света Ана Къщи в традиционен български стил - Разположени на 15 км от центъра на Русе, на южния склон на Пундев баир. Предлага отлична гледка към езерото на парка Липник и заобикалящите го гори. Разположено на 15 минути от търговската част на града, 10 минути от границата с Румъния... повече