Ефизиа Стилиа

Препоръчайте този сайт

Моля попълнете формата, ако желаете да препоръчате този сайт на свой познат.

...

Вашето име - Вашият e-mail

Препоръчайте на - е-mail

Бизнес център АВКО
Бизнес офиси
Бизнес офис
Ресторант АВКО Релакс
Хотел АВКО Релакс
Гимнастически салон
Плувен басейн

Търговска собственост

Бизнес център АВКО предоставя на своите гости богати възможности за делови срещи и бизнес съвещания в заседателната и конферентната си зали.
Предлагат се следните услуги:

Бизнес Център АВКО

Местоположение:

Русе, община Русе, на 350 км североизточно от София, на 70 км от Букурещ, Румъния, 0 км разстояние от летището в Русе, 0.2 км от индустриална ЖП гара, на 7 км от Свободна Зона Русе.

Местоположение: Русе

Местоположение в рамките на града:

бул. "Липник" 135 - краят на югоизточната част на главния булевард, свързващ центъра на града с главния път за Букурещ и границата с Румъния - единственият мост на р.Дунав. На същият път в непосредствена близост се намират двамата най-големи производители на бои за България - Оргахим и Мегахим, отсреща на сградата се намира печатница Дунав Прес.

Площ:

8 400 кв.м земя (включва застроена площ), 6419 кв.м разгъната застроена площ – 3 тела (A, B и C):

Вид:

Бизнес офиси - сравними с клас A, Хотел, Ресторант, Spa, Магазин

Чертежи и планове при запитване.

Повече информация за Бизнес Център АВКО

Бизнес център АВКО е разположен на най-дългия булевард в град Русе - бул."Липник", на около 3000 м в източна посока от центъра на град Русе. Разположението на комплекса осигурява бърз и лесен достъп до главния основен път София - Русе - Букурещ. Достъпът е разрешен не само за автомобили но и за тежкотоварни камиони. В непосредствена близост се намират Автогара-Изток, ЖП гара, Районна Митница и повече от 20 производствени и търговски предприятия.

Граничната точка с единствения мост над р. Дунав е на 5 км от АВКО, а разстоянието до Букурещ и неговото летище е 66 км. Свободна Безмитна Зона е на 7 км.

Комплексът е разположен върху площ от 8000 кв.м., като застроената площ е 1263 кв.м., а цялата разгъната площ е 6419 кв.м. Състои се от три тела (корпуси). Отляво надясно, както е показано на чертежа: тяло А - 3 етажа, тяло B - в средата и тяло C - 3 етажа. (Виж PDF АВКО - в края на страницата).

Сградата има монолитна армирана бетонна конструкция - фундаментна плоча, безгредови, подсилени с бетон плочи, вертикални колони и вложки. Фасадните стени са керамика (тухли) с повишена плътност за по-добра топлоизолация и допълнителна изолация на всички стени от бетон. Всички рамки на прозорци са от алуминиеви термо-профили и стъклопакет. Горното осветление на тяло B е направено от специални тройни стъклопакети.

Сградата е с централно отопление и климатична инсталация за охлаждане и отопление при смяна на сезоните.

Всички помещения са оборудвани с пожарна сигнализация и система за сигурност. Сигнализиращата система изпълнена с дисплай. Тя регистрира всяко нарушение/смущение и изпраща звуков сигнал на дежурния персонал от охраната.

Комплексът разполага с инсталирани интернет връзки/цифров телефонен обмен и телефонен кабел, осигуряващи надеждна връзка със всяка част от света. Сградата пpитежава от най-развитите мълниеприемници, служещи за мълниезащита - тип Prevectron на френската компания Indelec.

Сградата включва:

По-голямата част от фасадата на комплекса е от зелен и черен гранит, което придава на сградата внушителен изглед. Средната част (Тяло B) има окачени стъклени фасади, направени от алуминий и стъкло.

Главният вход на комплекса е през Тяло B. Направен е от черен гранит и стъкло. Минавайки през него ще се озовете в просторно и уютно фоайе. Ако погледнете нагоре ще видите небето, защото покривът на цялото тяло B е остъклен. От приземното помещение, където се намира подземния гараж до седмия етаж се движи остъклен панорамен асансьор. Стълбището и плочите на пода са покрити с гранит.

На втория и третия етаж се намират конферентните и заседателните зали и офиси. Останалите етажи са предназначени само за офиси, а последният етаж на тяло B е определен да бъде зимна градина.

В тяло A е разположен магазин на два етажа с отделен вход. Вторият и третият етаж се състоят от офиси, които също са подсигурени с отделен вход и видео - интерком (домофони). Тук се намира и възстановителния център.

Тяло B има отделен вход от северната част, водеща до хотелската част, разположена на втория и третия етаж. Подземният гараж е разположен в същата част, където се намира този вход. Има уютен кът за релаксация, разположен на тераса, която се намира на покрива (покрив тераса).

Гореспоменатата търговска площ (магазин) е подходящ за големи фирмени магазини или може да бъде разделен на отделни части/сектори. Вътрешни стълбища свързват двата етажа. Предлага се в завършен вид, подови настилки - гранит; стени, покрити с мазилка и боя; климатична инсталация и вентилация, окачени тавани.

начало

Допълнителна информация

Чертежи и плановеКомплекс АВКОAВКО Бизнес офисиофисиМагазини и помещениямагазини